Vårresor

Om man vill ut och resa någonstans såhär nu på vårkvisten så finns det ju en mängd olika ställen att välja mellan. Personligen har jag tänkt mig en weekend till någon större europeisk stad, till exempel London eller Berlin. I dessa städer finns det så mycket att hitta på att man verkligen kan få sig en fullspäckad helgresa. Man kan till exempel åka rundtursbuss för att se stan, shoppa, besöka ett lyxigt kasino eller varför inte äta någon god och klassisk mat för den staden du besöker. Har du någon sport som du gillar och som spelas i denna stad så kan det vara väldigt roligt att gå och se en match. Tänk dig att åka till USA och titta på en match i NHL, vilken dröm!

Ofta kan det kosta ganska mycket att göra dessa resor. Lyckas man då hitta både billigt flyg och boende kan man verkligen säga att man fått jackpott. Boendet i dessa större och tätt turistade städer brukar ofta vara väldigt dyrt. Men letar man runt och jämför priser så kan man ofta hitta relativt bra alternativ till låga priser.

När man väl gör dessa besök i andra länder så tycker iallafall jag att det är viktigt att föreviga sin resa på något sätt. Så glöm inte att ta med dig kameran och kanske kan du även video filma lite av din resa med kameran eller mobilen så du kan visa dem där hemma vad du varit med om.

One Response to “Vårresor”

  1. Norman L. Morgan 26 juni, 2013 at 07:55 Permalink

    Vi är två äldre ungdomar som gillar att resa till varma trevliga ställen såsom Söderhavet, men även Karibien kan tänkas!

Kommentera