Mys in hösten

Hösten är nu officiellt här och årstiden brukar ofta förknippas med en hel del olika saker. En utav dessa är höstmyset, där man antingen på egen hand eller tillsammans med en eller flera vänner njuter utav lugnet inne i värmen. För att få till det ultimata höstmyset kan det vara vissa saker som hör det mycket väl till och därför följer här en bra lista på saker som du kan behöva för att få till de rätta stämningen.

Tända ljus
När mörkret kryper på så är tända ljus en utav de mest stämningsfulla ljuskällorna du kan välja. Dessa kan verkligen få till den rätta känslan, samtidigt som de priser värme i rummet.

Varm dryck
Oavsett om du föredrar kaffe, te, varm choklad eller någonting helt annat så är dessa drycker näst intill obligatoriska vid dessa höstmys. Den varma chokladen kan du toppa med vispad grädde eller marshmallows, samtidigt som kaffet kan kryddas med till exempel lite kanel.

Filtar
När man kommer in efter att ha varit ute i höstrusket så är det första de flesta vill göra att krypa ner under ett varmt täcke. En mysig och mjuk filt passar utmärkt i såväl soffan som sängen och är du riktigt frusen kan du komplettera detta med en värmedyna, eller kanske en värmefilt.

Tofflor
Även fötterna kan bli väldigt kalla under denna period och det bästa du då kan klä dessa i är ett par mysiga tofflor. Välj gärna en modell som går upp lite på ankeln så att de sitter bra.

En bra film/bok/musiklista
Tillsammans med vännerna kan en riktigt bra film passa bra, eller kanske en peppig låtlista med riktiga klassiker som kan spelas i bakgrunden. Lagom till hösten släpps det en mängd nya böcker, vilket är helt perfekt.

No comments yet.

Kommentera