Klä dig med stil i höst

När hösten nu närmar sig så är det dags att börja planera framåt och någonting som ganska så många ser fram emot med just hösten är allt härligt höstmode som kommer in i butikerna. Redan nu fylls de flesta affärer upp med tjocka tröjor i höstens trendiga färger som få en att längta till stunderna då man får börja klä sig lite varmare.

Utöver de vanliga klädesplaggen så är även hösten en tid då äntligen accessoarerna får ta en större plats. Att addera halsdukar, väskor och handskar till sin klädsel kan ge det där lilla extra. Smycken är även det en värld fylld av möjligheter att på ett snabbt sätt förändra din look.

Att få inspiration från hur kändisar klär sig är någonting som många gör. Idag kan man i de flesta tidningar hitta bilder på välklädda stjärnor och tips på hur du på ett enkelt sätt kan få till deras stil med det som just nu finns i butik. Idag är det många som gjort sig kända för annat än sin klädsel som ändå får bli ansiktet utåt för stora modemärken och tidningar. Exempel på detta är till exempel skådespelerskan Blake Lively som just nu är med i en reklamkampanj för Gucci, eller varför inte David Beckham som stått modell för ett flertal stora modemärken.

No comments yet.

Kommentera