Glöm inte batterierna!

Som vi tidigare bloggat om så är det hög tid att börja fundera på julklappar att ge bort till familj och vänner. Årets julklapp blev nyligen utsedd och det blev råsaftcentrifugen som enligt HUI speglar konsumenternas ökade hälsomedvetenhet likväl som den starka gör-det-själv-trenden inom mat och dryck. Att ge bort hälsosamma julklappar är alltså ledordet för årets julhandel.

Någonting som är vanligt förekommande bland barn på julafton är att de vill öppna och prova alla saker direkt. Om man då ger bort till exempel en radiostyrd bil eller någon annan elektronisk present så gäller det att se till att man har rätt sorts batterier tillgängliga. Vilket batteri som behövs kan du ofta läsa dig till på produktens förpackning.

Lite mer udda batterier kan även det vara bra att hålla koll på hur du kan köpa. Min mobil blev till exempel väldigt lätt urladdad för ett tag sedan och då provade jag att sätta i ett nytt mobilbatteri, vilket gav mycket bättre resultat. Samma sak kan hända på din dator och det är då viktigt att hålla koll på vilken modell du har på din dator när du ska köpa ett nytt datorbatteri.

No comments yet.

Kommentera