Börja spela lotto

När man talar om ordet lotto så tror många att det är ett komplicerat spel där det krävs mycket skicklighet, så är dock inte fallet. Lotto har funnits i Sverige sedan år 1980 och är idag ett väldigt populärt spel.

Lotto är ett mycket roligt och lättlärt spel.  Det går ut på att du som spelare ska försöka pricka in 7 nummer av 35, desto fler nummer du valt som är rätt desto högre vinst vinner du. Vem som vinner avgör alltså slumpen vilket menas med att lotto kan alla spela då det inte krävs någon särskild skicklighet eller kunskap inom spelet. Det är det som gör spelet så roligt men samtidigt så enkelt. Det är alltså din magkänsla du går på när du gör valet av nummer. kanske har du även några turnummer i rockärmen?

De 7 siffrorna dras i direktsändning på TV4 varje onsdag och lördag. Men du kan även kolla upp ditt lotto resultat i efterhand över internet om du till exempel inte skulle ha möjlighet att kolla på direktsändningen. Att lämna in sin spelare rad är även det någonting som du kan göra över nätet och idag även via mobilen. Via Svenska Spels app kan du lämna in dina rader och även kontrollera ditt lotto resultat efter att dragningen är över.

No comments yet.

Kommentera